21 august 2012

Să înceapă dansul

Dreptul de a decide a fost INVALIDAT

Ora 12.50.
Curtea Constituțională a decis în privința referendumului.
Putem să nu stăm la locurile noastre. Referendum INVALIDAT. Cu cvorum legal. Obosiți de efortul extraordinar de a nu lua în seama un element esențial al democrației și anume faptul că doar cel ce voteză contează, judecătorii în robă roșie nu au ieșit la declarații. Vă anticipez de pe acum că sfârșitul telenovelei nu-i aici. Vom viziona zile întregi filme de actiune în Piața Universității. Sunt totuși 7,5 milioane de voturi împotriva celui ce va reveni la Cotroceni cu o victorie la masa verde.
Țineți minte ziua de azi: 21 august 2012. Votul a 7,5 milioane de oameni a fost aruncat la gunoi fără jenă. Au câștigat cei ce nu au votat. Singura tara din lume unde asa funcționeză democrația. Trăim în Țara lui Boicot. Asta-i democrația boicoților. Pe asta o apărau cu înverșunare. Băsiști și mormoloci puteți începe să jucati tontoroiul pe mormantul democrației.
Tare aș dori să știu cum s-a votat. Nominal. Să știm și noi cu cine defilăm. Totodată am dori să știm și noi de ce a fost nevoie de toată această tevatură daca în final s-a ajuns la ce anticipam încă de acum o lună. Cu ce interes judecătorii au prelungit această stare de incertitudine? De ce au mai solicitat tot soiul de cifre legate de prezența la vot dacă nu le-au luat în calcul? Prosteală pe față, pe care cei ce au votat împotriva lui Băsescu nu o pot accepta. Amânarea repetată a deciziei are o singura explicație, să dea poporului senzatia ca judecătorii lucrează în interesul democrației.

Niciun comentariu: