14 iulie 2009

M.I.R. a fost demisionată

În fine, Monica Iacob Ridzi şi compania de scutieri din PDL au înţeles că aroganţa, incompetenţa şi mangleala nu sunt calităţi pentru a gestiona un minister. Monica şi-a dat demisia nu pentru că s-ar fi sculat dimineaţa şi şi-ar fi privit chipul în oglinda realităţii, sesizând că are foarte multe riduri. nuuuuu, ci pentru că mă-sa s-a îmbolnăvit de atâta presiune exercitată asupra loazei.
Ce şi-a zis Ridzi, decât să plângă mama, mai bine să plângă colegii de mangleală după euroi. Coţofana nu şi-a dat demisia de onoare, că nu are de unde atâta onoare, ea şi-a prezentat mandatul la cererea şefilor săi. Cu alte cuvinte... a fost demisionată. E la mintea cocoşului chestia asta, geaba ne aruncă Băsescu praf în ochi cum că este vorba de o remaniere. Nu, dom le, e vorba de o demitere aidoma unei vome. Gata, nu au mai putut ţine în ei broasca râioasă şi au vomitat-o pe o frunză de brustur. Să le fie de bine. Nu văd ce om cu toate cele acasă ar plânge după un asemenea specimen. Greaţa trece cu o felie de lămâie.
Traian Băsescu a încercat, după metoda de acum cunoscută, să arunce pisica moartă în curtea mass-media, pe care a acuzat-o direct de manevre oculte cu bani negri. A insistat pe subiect şi a adus ca argument un exemplu din familie. A afirmat că şi europarlamentarului de succesuri multe şi cu număr de limuzină pe buletinul de vot urma să i se solicite bani negri pentru difuzarea unor clipuri publicitare. Şi pentru că el, Băsescu, a dejucat planurile ticăloşiţilor moguli de presă Voiculescu şi Vântu, peste fiică-sa s-a abătut Potopul lui Noe.
Acum pricepem şi noi, prostimea, de ce Ion Cristoiu, Victor Ciutacu au avut-o invitată pe EBA la emisiunile lor. Să o compromită, dom le! Adică, ridicându-i-se mimgea la plasă şi lăudând-o peste măsură, EBEI urma să i se bage mâna în portofel.
Victor Ciutacu a intervenit pe Realitatea TV şi a spus că nu toţi jurnaliştii sunt ticăloşi şi plătiţi ca mercenarii. El fiind unul dintre cei ce au avut-o ca invitată pe Elena Băsescu fără a pretinde bani. Nu ştiu dacă e sincer, cum nu ştiu dacă ne minte. Risc şi-i acord credit lui Ciutacu. Aştept să-l aud şi pe Cristoiu dacă s-a simţit sau nu tonomat, să mă lămuresc dacă maestrul a pus botul la banii EBEI, că mai avea niţel şi o înfia şi pe ea şi pe Ridzi. La pachet. De la Radu Moraru (Naşul de la B1TV) nu aştept nimic.
Vaporaşul de hârtie al Elenei Băsescu a fost la un pas de naufragiu. Noroc cu tăticul ei. Uite de ce e bine să ai tată marinar. În caz de potop pune mâna pe cârmă şi o cârmeşte spre primul golf. Ca şi noi, abia acum află şi EBA că a fost la un pas de a intra cu vaporaşul într-un banc de nisip. Cu ajutorul Marinarului bancul de nisip s-a transformat într-un banc sec, la care doar el şi Boc râde.
Adio Ridzi, nu te vom uita! Sperăm să te ţină minte şi procurorii de la DNA.

Niciun comentariu: