8 septembrie 2009

D-ale lui Oltenu

Copy/Paste de pe Blogul lui Olteanu (idei liberale).
Este vorba, evident de Bogdan Olteanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor. Dacă nu ştiaţi cu ce se ocupă aleşii nostri, vă spune domnul Olteanu. Dat fiind faptul că avem de-a face cu o voce autorizată, nu ne ramâne altceva de făcut decât să-l credem pe cuvânt. Citiţi şi dumneavoastră şi vă cruciţi cu ce se ocupă aleşii nostri pe vreme de criză.


Iar nu ne dau de treaba
By Bogdan Olteanu

Azi ne-am reintilnit in Biroul Permanent al Camerei. Multumita doamnei Udrea si Comisiei ce ii vegheaza pasii, am avut de tras, de discutat si de combatut din greu, nu mai putin de 9 scrisori ne-au trimis impricinata, cei ce o cauta de probleme, precum si o serie de tuteri ai doamnei, domnul Puzdrea (cei cu angroul, daca stiti, ex PRM actual PDL) si reprezentantii unei organizatii de rromi, care sint indignati de ce i se intimpla acesteia.
Pe scurt, avem plingeri penale pentru toata lumea: doamna ministru Udrea, parlamentarii din Comisiei, si inca niscaiva participanti la procesul democratic. Am mai aflat de scrisori pierdute, de andrisanti necunoscuti, de mangafale si mizerabili.
Ceva, insa. ne lipseste. Dupa doua luni de munca neostoita, fara vacanta, Guvernul nu ne-a trimis nici un proiect de lege. Dar nici unul! Ce-or face, oameni buni?

4 comentarii:

Unknown spunea...

Guvernul este mult prea ocupat cu strangerea de fonduri...pentru campania electorala ce urmeaza

Emanuel Botezatu spunea...

Ceea ce ne lipseste cu adevarat este schimbarea presedintelui si, implicit destramarea coalitiiei. Sper ca PNL ca revina la guvernare cat mai curand. Implementarea programului lor, bazat pe relaxare fiscala si simplificare legislativa poate relansa economia

Vasiliu spunea...

ce putem face? da jos guvernul... il schimba... faem ceva... stricam... ucidem... numai sa putem scapa de atata prostie. facem sa para un accident sau spunem ca a fost in legitima aparare :D

Paula spunea...

Guvernul Boc este cel mai dezastruos guvern. Au adus tara intr-o situatie critica....un Guvern de INCOMPETENTI !