12 noiembrie 2009

Primarul comunei Frăteşti, Marin Cărăţeanu, obligă angajaţii primăriei să voteze cu Băsescu

Primarul comunei Frăteşti, judeţul Giurgiu, Marin Cărăţeanu, care a obţinut mandatul candidând pe listele PNL, le-a cerut expres angajatilor să facă pe dracu în patru şi la alegeri să aducă fiecare cel puţin câte patru persoane care să votesze cu Băsescu, altfel e vai de ei.
Până să dea angajaţii primăriei de dracu, a dat el, pentru că oamenii s-au plâns la un ex-deputat liberal, avocat de mare valoare, pe numele său Dragoş Ujeniuc, care a decis să înainteze o plângere penală pe numele lui Marin Cărăţeanu.
Respectivul Cărăţeanu a reuşit al doilea mandat la mustaţă, graţie unui efort conjugat al liberalilor care, pe ultima sută de metri au reuşit să-i asigurea succesul.
Papagalul ăsta de Cărăţeanu, un analfabet patentat şi un încrezut mare cât Masivul Himalaya şi-a dat arama pe faţă încă de la alegerile pentru Parlamentul European, când a pus comuna pe tavă pedeliştilor. Încă de atunci liberalii l-au trecut pe lista neagra, dar au tot amânat momentul retragerii sprijinului politic. Şi rău au făcut. Iată-l cum toacă, în linişte şi temeinic, ca un vierme, la rădăcina partidului care i-a pus eşarfa tricoloră pe burdihan.
Liberalilor, aşa va trebuie, pentru că ţineţi lângă voi astfel de rebuturi, doar ca să vă dea bine la statistică!
Este de apreciat faptul că oamenii din Frăteşti au rupt tăcerea şi s-au scuturat de teamă. L-au dat în gât pe prostănac. Dacă Dragoş Ujeniuc merge până la capăt, inconştientul primar riscă să schimbe biroul din primăria Frăteşti cu un pat la Jilava.
Ca să fiu sincer până la capăt, voi spune că nu sunt foarte convins că i se va întâmpla asta. Cred că totul va eşua într-o tentativa sau într-o înţelegere.

6 comentarii:

ionescu maria spunea...

analfabeti sunt aia care au postat acest anunt ..si pentru cei care nici macar nu stiu cum se numeste primarul acestei comune mai intai interesati`va bine si apoi comentati ..sunt un cetatean din comuna fratesti si tot ce se scrie aici este o aberatie,nu este adevarat ce se spune despre acest om care a adus nivelul acestei comune la un standard european. nu mai incercati sa faceti lumea sa creada in vorbele pe care le spuneti ..domnul primar este la al doilea mandat daca nu facea nimic pentru aceeasta comuna nu mai era reales..are multe proiecte in derulare ..acest om ne-a adus in comuna noastra apa,gaze,canalizare drumuri in asfaltare,parcuri,scolu..noi suntem multumiti de acest om.il vom alege in continuare..

Metaxa spunea...

Ionescu Maria, daca te numesti asa, nu vorbi despre analfabeti, ca vorbesti de funie in casa spanzuratului. Mergi si repeta clasele primare si apoi exprima-te pe gura. Si eu il cunosc pe acest ilustru anonim numit Carateanu. Nu este Marin, este Marian. Tot un drac. Cum a ajuns la al doilea mandat? Cred ca ai vrea sa nu stii.
Mario, ai fost vreodata mai departe de botul vacii sa vezi ce inseamna "standarde europene"? Sau o spui doar asa ca-ti suna bine la ureche? Hai, noapte buna! Maine dimineata neaparat sa mergi la scoala, nu mai chiuli.

Anonim spunea...

Primarul comunei Fratesti,impreuna cu vicele(porcul de Pompilica)au pus stapinire pe pasunile satelor Cetatea si Balanoaia,sub pretextul ca vor face cea mai frumoasa zona de agrement din zona."PRIVATA"

Metaxa spunea...

Depuneti la Procuratura o plangere.

Anonim spunea...

Referitor la ce spunea Ionescu Maria, sa ma anunti si pe mine cand o sa existe retea de canalizare, gaze si drumuri asfaltate in Fratesti. Sa ma anunti cand o sa avem scoli la nivel european, parcuri, etc. Sunt aproximativ 2luni de cand functioneaza iluminatul public, asta da realizare. Sa va fie rusine

Metaxa spunea...

Anonimule, o sa ai ceva de asteptat. Daca Dumnezeu iti da zile, poate apuci si vremurile acelea. Dar vei fi foarte, foarte inaintat in varsta. Trecut bine de 120 de ani. Ce pot sa spun cu siguranta este faptul ca, daca va fi sa fie, in niciun caz nu va mai fi actualul primar pe functie.