19 februarie 2010

Un giurgiuvean a blocat meciul Geoană - Ponta la casele de pariuri

La casele de pariuri de cota lui Mircea Geoană, după o mică revigorare prilejuită de retragerea din cursă a lui Adrian Năstase, a căzut brusc în noadă ca o gimnasta de pe bârnă la anunţul Bunicuţei că nu-l mai interesează nicio funcţie în PSD. Tocmai ce se obişnuise cu situaţia, Geonică a mai primit o muie de la Marean Vanghelie, cu scuzele de rigoare la trei zile după.
Dar cel mai tare şi mai tare pe preşedinte l-a descumpănit intrarea în cursă a lui Victor Ponta - "Micuţului Titulescu", cunoscut şi sub porecla "Au furat mai mult ca noi". Dacă ar fi fost haitian, lui Geonică i-ar fi fugit pământul de sub picioare. La orice se aştepta, chiar şi la o nouă poreclă, dar, în niciun caz să se înfrunte cu Victoraş
Îngrijorat peste măsură, preşedintele s-a repezit ca vântul şi ca gândul în SPA-urile judeţene să-şi împacheteze bicepşii şi deltoizii în ciocolată şi foiţe de aur. Mai întremat, Geonică a revenit în lumina reflectoarelor.
La începutul săptămânii, casele de pariuri din Giurgiu îl indicau pe Mircea Geoană câştigător detaşat în faţa lui Victor Ponta. Şi asta dintr-un motiv foarte simplu. Preşedintele TSD Giurgiu, Petrişor (Pino Che) Mustăţeanu, cu nările fremătând de plăcere a adulmecat prada, afirmându-şi, fără ca cineva să-i ceară asta, ataşamentul necondiţionat pentru animalul puternic, în faţa căruia a căzut în patru labe.
Cum, nu ştiţi cine-i Pertrişor Mustăţeanu? Ei, aş, cum vine asta? Mustăţeanu este "Micul Ponta" local, preşedintele naţional al Ligii Tinerilor Seniori social-democraţi fost prieten cu Victoraş - "Au furat mai mult ca noi".
De ce votează această raboteză dezmembrată cu Mircea Geoană? Să cităm din socialul-democrat nici junior, nici senior: "A fost nevoie de viziunea preşedintelui Geoana pentru ca organizaţia de tineret şi tinerii pregătiţi să fie promovaţi în egală măsură cu cei mari, după modelul partidelor europene.".
Cu asta chiar că a declanşat avalanşa! În momentul în care pe blogul personal "Pino Che" a postat această ştire bombă, casele de pariuri au fost luate cu asalt. Cota lui Mircea Goană a sărit peste orice aşteptări. Patronii caselor de pariuri simţind că se pune de un blat şi au decis azi să blocheze meciului Geoană - Ponta.
Ultimul zvon din PSD este că, în ziua Congresului, delegaţii o să-i ceară lui Ion Iliescu să candideze la şefia partidului, ca soluţie tranzitorie, unanim acceptată. Au!, Mustăţeanule, ce faci frate în cazul ăsta? Dai o nouă declaraţie de susţinere pentru Bunicuţă?

3 comentarii:

Pepi Mustateanu spunea...

Si totusi! Daca extragem din context atitudinea mea lucrile stau asa cum foarte bine detaliezi. Privit in intregimea contextului cred ca a fost un exercitiu de demnitate sa-mi afirm pozitia public. Spre diferenta de colegi de-ai mei care au tocit cauciucurile pe trasee catre biroul domnului Mitrea sau dupa caz domnului Nastase, pe ascuns, incercand mai apoi cu cuvinte mieroase sa se jure in fata domnului Vanghelie ca dorm cu poza lui Geoana la cap,spre diferenta de acestia eu sunt vertical.Poate ca nu este cea mai buna argumentatie pro Geoana dar este punctul meu de vedere. Eu nu pot decat sa-ti multumesc pentru ca l-ai remarcat.Titulescu de Giurgiu nu m-am crezut niciodata, Pino Che insa da. Si crede-ma am si ani in fata si nebunie in suflet si un plan in cap si vointa sa lupt in continuare pentru a curata viata politica de... cum le spunea domnul Vanghelie? La astia de la Giurgiu se referea ?

Pepi Mustateanu spunea...

Si daca nu ma crezi trebui sa iei in seama faptul ca in acest scop blogul meu ,,Giurgiuvean 100%" are un nou nume : ,, BA POT " !

Metaxa spunea...

Ba sa ma ieriti. Dar Nu Poti. Te alinti cand spui ca Poti. Si calul, ca sa nu ma refer la alt animal de tractiune, POATE. Atata vreme cat esti garantat Vanghelie... poti atat cat te lasa Vanghelie sau altii de acelasi calibru. Si cainele poate, dar numai cat este lantul.
Dar cel mai important lucru este sa STII CE ANUME POTI. Ca... asa, ok, toti putem cate ceva. Lucruri bune, lucruri rele. Asta nu inseamna ca esti tu Cel Ales sa cureti politica giurgiuveana de lepre. In niciun caz de unul singur. Presa giurgiuveana face si ea ce poate. Dar este mult de dat la lopata.
Eu nu m-as compara cu Che Guevara, pentru ca stiu cate victime a avut pe constiinta. E mai bine sa fii Petrisor Mustateanu de Giurgiu, crede-ma.
Sa uzim de bine in lupta cu leprele. "Hai la luuupta cea maaaare..."