22 iunie 2010

Cui foloseşte "Cazul Dan Diaconescu"?


De ce a fost reţinut Dan Diaconescu? Dacă nu sunt probe concludente să fie lăsat în libertate! Şi chiar de ar fi, unde-i pericolul social? De ce acest caz nu poate fi judecat cu Dan Diaconescu în libertate? Faptul că este jurnalist şi patron de televiziune sunt motive să-l pui în cătuşe pe Dan Diaconescu?
Presa română a devoalat sute de cazuri de corupţie, cu documente indubitabile, şi DNA nu s-a sesizat, nu a declanşat o anchetă serioasă, nu a descins în casa vreunui incriminat fără să fie prezent. În astfel de situaţii un procuror rau-intenţionat putea oricând să plaseze o "probă" compromiţătoare. Mă mir că nu i-au găsit droguri sau armamanet.
Nu Dan Diaconescu este ţinta: Aşadar: Libertate pentru DAN DIACONESCU!!


3 comentarii:

my self spunea...

Chiar nu-i plang de mila acestui om si nu m-as mira sa fie un show pentru rating. Oricum pericol public nu este, televiziunea lui, poate. Iti dai seama ce ar fi fost pe post daca l-ar fi lasat liber?

Tudi spunea...

Eu zic ca fix Diaconescu este tinta, pentru ca a muscat mana stapanului. A scuipat unde a lins si si-o fura. N-ar fi exclus sa aiba si niste casete compromitatoare si sa fie acum strans de momitze.
Poate sunt cinic, nu zic ba, dar eu asa gandesc. Si, categoric, e o mare porcarie ca DD e arestat. E insa doar una din marile porcarii care s-au intamplat, se intampla si se vor mai intampla sub Basescu. Deja ne obisnuim cu ele... Si cu ideea ca ne ia dracu.

Metaxa spunea...

La-am cunoscut bine. Nu ma pot dezice de el. Nu-i vorba sa-i plangem de mila. Problema este ca acum este el, maine suntem noi. Din ce in ce mai mult Romania arata ca un stat totalitar. Si eu cred ca Dan detine niste casete compromitatoare. Si nu vorbim aici despre un marunt primar.