26 iunie 2010

El este Dan Diaconescu


Iata omul. Dacă el a putut învinge sistemul, putem şi noi. Dan Diaconescu a reuşit. Va reuşi oare şi în demersul său politic?

5 comentarii:

Metaxa spunea...

Nu-mi ascund bucuria ca este cercetat in libertate. Ma bucur ca in fine cineva a inteles ca cercetarea in libertate este regula. Exceptia este arestul. La ce se intampla acum in Romania eu consider ca Dan Diaconescu a reusit sa invinga sistemul. Firesc, vorbim de un om cu multa notorietate. Ce s-ar fi intamplat daca nu era celebrul Dan Diaconescu, oricine poate intui. Dan a invins si pentru noi.

Anonim spunea...

Fanul jurnalistului poporului...
O opinie este OK, dar de aici până la a-l asimila pe DD lui Iisus (Ecce homo, da?), este un drum al unui extaz de care nu te bănuiam...

Tudi spunea...

Normal ca va reusi si in politica. Manelele cum au ajuns number one in preferinte? Basescu cum a ajuns? Traim vremuri „distractive“.

Metaxa spunea...

Cosmine, l-am cunoscut pe DD. Intr-o vreme am fost chiar prieteni, intr-o anumita masura, stii bine. Nu ma pot dezice de prieteni. Nici de tine nu ma voi dezice vreodata. Sper sa am parte de acelasi tratament din partea prietenilor.
Fara discutie ca cine greseste trebuie sa si plateasca. Dar cercetat in libertate si corect.
Nici vorba sa-l asimilam pe Dan cu vreun apostol, cu atat mai putin cu Iisus. Nici chiar asa. Ar fi o blasfemie.

Metaxa spunea...

Tudi, eu cred ca in politica DD va fi un mare fas! Nu-si da seama ce inseamna sa pui un partid serios pe picioare. Eu as vrea sa-l vad si in ipostaza asta. Asa se va lovi cu capul de pragul de sus.