10 iunie 2010

Salvaţi Colegiu Naţional Ion Maiorescu din Giurgiu



Colegiul Naţional Ion Maiorescu din Giurgiu, cu o existenta de peste 140 de ani, este o instituţie de învăţământ de prim rang, care a dat României şi lumii întregi oameni de mare valoare în toate domeniile de activitate. Lista cu aceste personalităţi este extrem de lungă. În momentul de faţă Colegiul Naţional Ion Maiorescu din Giurgiu se află într-o stare avansată de degradare şi are nevoie de ajutor financiar pentru a putea finaliza lucrările de restaurare şi extindere, lucrări stopate din lipsă de fonduri, a neimplicării Ministerului Educaţiei şi a Guvernului în această chestiune.
Pe blogul http://www.taraluiandrei.ro, la sectiunea http://www.taraluiandrei.ro/scoala/proiecte/batrane-liceu-vrem-sa-traiesti!_71.html am avut bucuria să văd că cineva s-a gândit la salvarea acestui liceu, lansând proiectul: "Batrane liceu, vrem sa traiesti!". Proiectul a fost propus de profesori de la Colegiul National Ion Maiorescu. La realizarea proiectului au participat 21 elevi. Iniţiatorii ne invită să sprijinim proiectul prin donaţii în conturile: RO03TREZ3215004xxx000087,deoarece suma ce a ramas de plata pentru finalizarea lucrarilor este enorma :3.856.225 ron si orice sprijin e binevenit.
Pentru informaţii suplimentare şi descărcarea formularului de sprijin acordat acestui proiect vă invit să citiţi aici...

2 comentarii:

my self spunea...

Super initiativa, dar nu cred ca "dati un leu pt. liceu" este solutia. Noi, oamenii de rand putem contribui cu prea putin pe langa ce pot face imbuibatii de la conducerea tarii. Demersul asta trebuie sa ajunga si la ei.

Metaxa spunea...

Corecta observatia ta, My self.