5 iulie 2010

Cine minte, cine se supără

Calmul engezesc al lui Traian Băsescu a durat doar o zi.
Până s-au găsit câţiva oameni cu coloana vertebrală (între care şi o profesoară ce i-a trântit-o în nas spunându-i ca somnul invaţământului românesc a născut oameni ca Băsescu! Sărut mâna, doamana profesoara!) să-i atragă atenţia asupra faptului că hoţia nu are dig. Evident, Băsescu a sărit ca tigrul la beregata presei. E o minciună, e o minciună a strigat! Nu s-au deturnat fondurile, pentru că nu s-au dat, a spus el şi a pus capăt dialogului, precizând că nu are ce discuta cu mincinoşii. Ca de obicei alţii sunt de vină. Ai lui nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le pute. A usturoi, evident, pentru că altfel duhorile minciunilor intrate în putrefacţie îţi mută nasul. De ce nu l-a întrebat pe Flutur: unde-i, bă, padurea de pe dealurile astea? Să audă şi el o minciună în firea ei de la Flutur. Să-i fi întrebat pe ungurii din cabinetul Boc şi din toate cabinetele de până acum, unde-s pădurile Transilvaniei?, că uite Mureşul şi Crisurile îşi ies din matcă. Pădurile României s-au integrat de mult în spaţiul Maghiar de dincolo de graniţă. Pe bani frumoşi şi puţin impozitaţi.
În campania electorală Băsescu Traian ţipa ca un leu că în timpul mandatului său s-au dezvoltat un sistemele de irigaţii şi digurile de protecţie... Să nu-ţi vină să dai foc la puşcării şi la case de nebuni??
Băsescu Traian s-a arătat iritat de tupeul unor oameni necăjiţi, catalogându-i mincinoşi şi ca atare nu are ce discuta cu ei. Dacă-i pe aşa, atunci naţia asta minţita la greu de oameni de calibrul lui Băsescu şi compania, cum să reacţioneze? Are dreptul şi ea să întoarcă spatele unor politicieni lăsându-i în nemernicia lor? Sau mai eficient ar fi să se adune apele nemulţumirii într-o viitură pustiitoare?

2 comentarii:

Unknown spunea...

Traiane nu am ce comenta, asa ca te-am postat direct la mine cu link, sa iti fie mai usor de gasit

Metaxa spunea...

Vezi, bade Ione, asta este paradoxul. Desi sunt multe de comentat, nu prea mai avem ce comenta :))