28 iulie 2010

Giurgiu-net.ro/ un hambar prin cu şobolani

Pe un site ce s-a dorit a fi o sursă de informaţii utile pentru giurgiuveni (giurgiu-net.ro), care din păcate s-a transformat chiar din primele postări într-un hambar plin cu şobolani, numele meu a fost asociat (fără să am vreun merit) cu câteva persoane extrem de onorabile, membri de marcă ai PNL Giurgiu.
Asocierea mea cu profesorul Constantin Stoenescu, vicepreşedinte PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi fost preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, purtător de cuvânt al aceleaşi organizaţii şi medic Mihai Petre, mă onorează, dar nu pricep ce lucruri formidabile am făcut pentru a fi menţionat într-o asemenea companie de lux.
Nici eu nici cei menţionaţi nu avem vreo legătură cu subiectul postării pe site-ul respectiv. Se vorbea acolo despre o posibilă onoare ce i s-ar putea face unui cetăţean din Giurgiu, pe numele său Grecu Octavian, cunoscut sub porecla de BUTOANE. O persoană controversată, asociată de unii cu lumea interlopă.
Pe site-ul respectiv, ca şi pe un alt site (giurgiu-news.ro, oficină PDL) s-a lansat şopârla că numitului Butoane i s-ar acorda titlul de Cetăţean de Onoare al municipiul Giurgiu. Dorinţa cea mare a autorului postării, care se ascunde sub pseudonimul "off the record", era să vadă ce feţe vom face noi (C. Stoenescu, I. Muscalu, M. Petre, T. Metaxa) când Butoane va fi cetăţean de onoare. (sic!)
Pe respectivul Butoane nu l-am cunoscut în viaţa mea. Iată de ce nu înţeleg curiozitatea râioasă ce-l macină pe bălosul "off the record" de la giurgiu-net.ro.(Între noi fie vorba, eu ştiu ce năpârcă se ascunde sub pseudonimul "off the record". Nu-i devoalez acum identitatea să nu-i stric bucuria de a se juca de-a agentul sub acoperire)
Cât despre acordarea titlului de Cetăţean de Onoare nici nu se pune problema. Este o glumă proastă făcută de nişte indivizi care au probleme cu inutilul ce-l poartă pe umeri, numai buni de dus la Bălăceanca în cămaşă de forţă. Nişte unii care mor de grija noastră sau a lui Butoane.
Cum Octavian Grecu nu va fi cetăţean de onoare, pentru că nu îndeplineşte condiţiile necesare, limbricii de la giurgiu-net.ro şi giurgiu-news.ro nu vor avea satisfacţia să-mi vadă reacţia. Aşa că, rămâne cum am stabilit şi vorba lui Gheorghe.
Ultima oră. Spre amuzament vă spun că a intrat dihonia între cei ce postează pe giurgiu-net.ro. sub diverse pseudonime. Se acuză unii pe alţii de încălcarea deontologiei. Hazul nu este că s-au încăierat de la o pârdalnică şopârlă, ci faptul că aduc în discuţie nişte lucruri de care nu au habar, cum ar fi deontologia. Să mori de râs. Când sunteţi mai trişti, accesaţi giurgiu-net.ro şi distraţi-vă. Treceţi cu vederea faptul că băieţii sunt în conflict cu limba română.

2 comentarii:

Aurelia Strizu spunea...

Stiu eu niste otrava pentru sobolani

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/ spunea...

Si marmota?