31 august 2010

Dormi în pace, ţara senator te face


El este senatorul de Giurgiu Cezar Măgureanu (Cezărică pentru Videanu), fost senator PNL, fost Independent, actualmente PDL. Obosit de cât a alergat prin colegiu de la un alegător la altul să le satisfacă cererile, Cezărică fără frică trage un pui de somn pe holurile Parlamentului şi se visează primar al municipiului Giurgiu.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nefericitul eveniment de la maternitatea Giulesti are drept cauza, cu siguranta, un puseu de tensiune care a incendiat din mai multe puncte instantaneu, aparatura. Un incendiu similar a avut loc in primavara acestui an, in municipiul Suceava la gradinita Gulliver, când din acelasi motiv (tensiune fluctuanta)gradinita a fost la un pas de a fi transformata in scum. Câteva sute de copii au fost scosi din fumul care a invadat gradinita. Evenimentul a fost consemnat in presa locala. Sistemul energetic din Romania este "la pamânt" după privatizare.

Alt Anonim spunea...

Posebil sa fie si un astfel de incident. Dar intrebarea unde au fost cei ce trebuiau sa supravegheze copiii ramane La alte intrebari ar trebui sa raspunda cei ce au instalat aparatura la maternitate. Este simplu sa dai vina pe sistemul energetic national si pe greaua mostenire.

Pescarul Amator spunea...

Obosit, sarmanul. E greu sa cari dupa tine o tona de osanza.

Andrei Dobretin spunea...

Somnul dulce... mult aduce pentru ei. Pentru noi aduce nenorociri.

Apolodor spunea...

Acolo e ca in Gara de Nord. Lipsesc aurolacii. In schimb sunt tot soiul de hrapareti, de prosti, de afaceristi verosi...