15 august 2010

Olguţa Vasilescu vrea să elimine comentariile spurcate de pe internet

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat pentru cotidianul “Adevărul” că va solicita Biroului Permanent al acestei Senatului ca iniţiativa legislativă privind interzicerea obscenităţilor pe Internet să fie dezbătută în procedură de urgenţă în viitoarea sesiune parlamentară.
Iată cum îşi explică parlamentarul pesedist iniţiativa legislativă: “Sunt copii care intră pe Internet de la 6 ani. Nu se poate să se uite pe site-uri şi să citească toate înjurăturile postate acolo. Am primit multe semnale şi de la asociaţiile de părinţi”.
Doamna Olguţa vorbeşte să facă răcoare în jur. Pe canicula asta prinde bine puţină răcoare, numai că trebuie să fii tâmpit de-a binelea să crezi că minorul de 6 ani intră pe site-urile gazetelor să citească articole sau şi mai şi comentariile. Nici măcar minorul de 14 ani nu intră pe un asemenea site când are la dispoziţie site-urile porno.
Olguţa Vasilescu s-a tâmpit definitiv şi doreşte să ne demonstreze acest lucru printr-o lege aberantă. Cine doreşte să-şi ferească site-ul sau blogul de obscenităţi, are posibilităţi tehnice multiple să o facă, nu trebuie să vină Olguţa să ne tragă o lege specială.
Aş mai avea câteva comentarii, dar nu vreau să transform acest post într-un şuvoi de înjurături la adresa doamnei Olguţa şi a întregii porcoase clase politice româneşti. Dacă Olguţa Vasilescu s-a gândit că prin această diversiune, mai direct spus, scoaterea în faţă a minorilor, vrea să pune botniţă celor ce umple politicienilor figiderul de carne, îi spun de pe acum că ne va beli ceva cu legea Olguţa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu ti-ai pierdut vechile obiceiuri de la PRM.......... ai ramas aceiasi "cata" si fara caracter! Nu stii decat sa critici ! Rusine, o.vasilescu !