29 august 2010

PD-L Giurgiu îşi devorează liderii/ Bogdan Cantaragiu la un pas de a fi măturat din funcţie


Filialele PSD şi PDL din Giurgiu trăiesc periculos. Sunt amândouă pe buza prăpastiei, mânate de la spate de orgoliile nemăsurate ale unor lideri de doi bani, care-şi imaginează că sunt mici demiurgi. Este vorba despre Adrian Popescu la PSD Giurgiu şi Bogdan Cantaragiu la PDL Giurgiu.

De departe cea mai frământată filială este PDL Giurgiu, condusă, cel puţin aşa este consemnat în procesele verbale, de contestatul Bogdan Cantaragiu. Lipsit de abilităţi politice şi deficitar la capitolul comunicare, Bogdan Cantaragiu a pus filiala pe butuci, aducând-o în pragul dezintegrării. Deşi nu a făcut nimic care să-l recomande la şefia filialei, Bogdan Cantaragiu rezistă de mai bine de 2 ani în fruntea acesteia, în ciuda protestelor vehemente. S-au conturat deja 4 fracţiuni în sânul PD-L Giurgiu.
Nemulţumirea este mare din moment ce rufele nu se mai spală în familie. Iată ce apare pe site-ul portocaliu "giurgiu-news", trompeta filialei:
3 dintre parlamentari P.D.L. de Giurgiu: Victor Boiangiu, Cezar Magureanu si Dan Pasat solicita debarcarea presedintelui interimar Bogdan Cantaragiu din fruntea organizatiei judetene si revenirea la Organizatia de Dambovita acolo unde si-a castigat manadatul de parlamentar in 2008.
Cei trei parlamentari vor depune la Biroul Permanent National de luni al Partidului Democrat Liberal un demers scris care se intituleaza scurt "ORI NOI, ORI CANTARAGIU !" Amenintand ca in cazul in care nu se da curs solicitarii lor vor demisiona din partid.

Eu nu sunt nici apropiat al lui Cantaragiu, nici simpatizant sau susţinător. Aş zice că din contră. Dar nu pot să nu remarc faptul că cei ce-l contestă sunt exact de valoarea lui. Să-i luăm pe rând. 1. Victor Boiangiu. Fost preşedinte al Consiliului Judeţean, fost prim-vicepreşedinte PSD, actualmente deputat PDL. Ultimul mandat de preşedinte al C.J. a fost obţinut prin trădarea a doi membri PD, aflaţi atunci în Alianţa D.A. Flancat de doi vicepreşedinţi de o calitate morală şi profesională îndoielnică, ultimul mandat al lui Boiangiu a fost cea mai neagră perioadă pe care a traversat-o judeţul nostru. O perioadă marcată de aranjamente şi coterii.
2. Cezar Măgureanu. Fost PD, fost PSD, fost senator PNL, fost senator Independent, actualmente senator PDL. Multe nu ar fi de spus în dreptul său. C.V.-ul politic îl recomandă ca o persoană fără principii, fără scrupule.
3. Deputatul Dan Păsat. Fost PLD, fost PD-L, fost deputat PNL, actualmente deputat PD-L. Un personaj suspectat că ar avea strânse legături cu lumea interlopă a Capitalei. Cercetat penal de DNA pentru şantaj şi ameninţare.
Iată cine-l contestă pe Bogdan Cantaragiu. Nu spun că nu merită înlăturat de la conducerea filialei. Dar cine aruncă piatra, asta-i întrebarea? Nu-i de mirare că se întâmplă aşa. În PD-L Giurgiu nu găseşti o persoană de încredere pentru că majoritatea celor din structurile de conducere sunt fie trădători, veniţi de la PSD sau PNL, fie nonvalori neaoşe.
Bref. Chiar şi în situaţia în care nu vor avea câştig de cauză, nu se pune problema demisiei din partid a celor 3 demnitari giurgiuveni. Nu pleacă dulăii de la măcelărie. Dar dacă lătratul nu-i pe bani, de ce să nu o facă. Cei trei vor să arate că au coloană vertebrală. Este doar o iluzie!

2 comentarii:

sandman spunea...

Ce zici de asta:
http://sutu.ro/angoasa-politica/recunoasteti-personajul-2/ ???

metaxa spunea...

Trebuie sa recunosc faptul ca nu m-am prins din prima. Activitatea politica personajului este egala cu 0.