6 septembrie 2010

Doi lideri pedelişti giurgiuveni se ameninţă cu darea în gât

Deputatul Bogdan Cantaragiu, preşedintele filialei Giurgiu a PDL, a fost atenţionat de colegul său de filială, Daniel Burdulea, consilier judeţean şi preşedintele organizaţiei PDL - Ulmi, mai pe faţă, mai voalat să stea cuminte în bancă dacă nu doreşte să aibă probleme cu justiţia. Mai exact, Burdulea a declarat că "are multe de spus dacă va fi nevoie" în ceea ce-l priveşte pe Cantaragiu.
Bogdan Cantaragiu, cândva un susţinător aprig al lui Burdulea la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a reacţionat prompt şi i-a cerut public lui Burdulea să-şi dea drumul la gură. În caz contrar îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instantă.
Dincolo de faptul că ambi sunt nulităţi politice şi nu au făcut ceva notabil pentru judeţul Giurgiu, ameninţările cad în gol. Se au la mână unul pe altul. Dacă şi-ar da drumul la gură în acelaşi timp ar fi ca la operă. Cei doi au multe să-şi reproşeze pentru că afacerile nu le mai merg ca înainte. Cei doi şi-au schimbat radical sentimentele unul faţă de altul de îndată ce în joc au intrat alţi candidaţi la funcţia de preşedinte de filială şi de vicepreşedinte al C.J. Giurgiu.
La cum merg lucrurile în ţara lui Traian Băsescu şi la ce nenorociri fac urmaşii acestuia (vezi declaraţia Elenei Udrea), cele două loaze politice se pot spovedi public fără teamă. Orice ilegalitate ar fi săvârşit nu li se va întâmpla nimic câtă vreme Zeus tronează la Cotroceni şi Emil Boc bate mătănii şi pupă condurul.

2 comentarii:

Andrei Dobretin spunea...

Ce panarame sunt astia. Doua javre se ameninta reciproc. De aici nu va iesi nimic care sa limpezeasca lucrurile.

Apolodor spunea...

Rahati cu ochi. Toti o apa si un pamant.