25 octombrie 2010

Ambasadorul SUA se ţine de glume


Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV, că: "Serviciile dumneavoastră de informaţii, pot spune că sunt profesioniste şi apolitice. Sunt şi foarte competente, ceea ce este important şi de aceea relaţiile noastre sunt atât de strânse ". În cadrul aceleaşi emsiuni Ambasadorul a constatat o îmbunătăţire în funcţionarea forţelor de ordine, de la venirea sa în postul diplomatic de la Bucureşti.
Domnul Anbasador ori este prea nou venit pe aici, ori nu înţelege nimic din ce se întâmplă în România, ori doreşte să facă numai declaraţii politice rupte de realitate ca să-i facă plăcere lui Traian Băsescu. Poate a dorit să facă o glumă şi atunci se explică totul.
Crede domnia sa că-l ia vreun român în serios când îl aude cum declară că serviciile secrete sunt apolitice sau că forţele de ordine (câteva dintre ele şi-au aruncat recent caschetele şi au scandat "Ieşi afară, javră ordinara!") şi-au îmbunătăţit activitatea. Numai dacă ne gândim la dotarea poliţiei, poliţiei comunitare, a jandarmilor şi a forţelor ce asigură paza la penitenciare şi ni se face părul măciucă în cap.
Hai să fim serioşi, domnule Ambasador. Mai ieşiţi prin lume, nu vă uitaţi numai în gura lui Băsescu, mai colindaţi ţara, mai staţi de vorbă cu românii şi atunci veţi afla care-i adevărul.
Preluare de pe
http://impactfrontal.blogspot.com/

Niciun comentariu: