30 octombrie 2010

Un senator lipsă la apel

Senatorul fără obraz
Preluare de pe http://sictireli.wordpress.com
Senatorii Cezar Măgureanu (PDL Giurgiu) şi Vasile Mustăţea (PNL Giurgiu) au fost invitaţi în data de 28 oct. a.c. să participe la o emisiune dezbatere pe postul de televiziune TVR3. Tema emisiunii: activitatea demnitarilor în colegiile pe care le reprezintă.
Cei doi demnitari giurgiuveni au acceptat invitaţia realizatorului Mirela Gruiţă. Alături de aceşti doi senatori au fost invitaţi să participe şi doi jurnalişti giurgiuveni.
Ca să nu mai lungim suspansul, să spunem că senatorul Cezar Măgureanu nu a participat la emisiune. În zadar a încercat Mirela Gruiţă să-l contacteze telefonic până la startul emisiunii. De fiecare dată apelul i-a fost respins. Cezar Măgureanu, acest somnorici parlamentar, nu a avut bunul simţ să-şi scuze lipsa.

..............................................................

Lipsa senatorului pedelist are o explicaţie mare cât Calul Trioan. Omul a ştiut unde se duce şi ce-l aşteaptă. Probabil că a fost informat din timp ce i se pregăteşte.
Ce i se putea pregăti dacă nu câteva întrebări incomode legate de activitatea sa în teritoriu. Activitate care s-a rezumat doar la coterii în sânul filialei PDL, măcinată de interese de gaşcă şi bătălia pentru funcţii.
Cum mare lucru nu avea de spus pe marginea temei pusă în discuţie, pentru că a făcut exact ZERO barat pentru oamenii din colegiul său, Cezar Măgureanu a ales no-show. Una peste alta este mai bine să te înjure lumea că nu te-ai dus la o emisiune, decât să te vadă într-o poziţie jenantă, rătăcit în explicaţii neconvingătoare.

Niciun comentariu: