8 octombrie 2010

Latifundiarul Marin Anton este preşedintele PDL, filiala Giurgiu

Noul preşedinte al filialei Giurgiu a PDL este secretarul de stat Marin Anton. Anton a avut câştig de cauză în faţa interimarului Bogdan Cantaragiu.
Noul preşedinte de filială este un băiat înstărit care a ştiut să facă bani din piatră seacă. Sau, mă rog, a secat tot pe unde a trecut, depinde din ce unghi priveşti problema dacă îi citeşti declaraţia de avere. După ce-ţi trece ameţeala constaţi că băiatul este bazat rău de tot. Latifundiar în toată puterea cuvântului.
Peste două milioane de metri pătraţi de terenuri, patru apartamente în Bucureşti, două case în judeţul Buzău, una în Giurgiu şi alta în Ilfov. Nu lipsesc nici colecţiile de tablouri, ceasurile şi bijuteriile.
A lucrat pentru Gelu Tofan şi, acolo, l-a cunoscut pe Theodor Stolojan. A fost apoi administrator la RAFO Oneşti. Dar mai bine sitiţi aici declaraţia sa de avere.

3 comentarii:

Anton fara beton spunea...

Si nu-l intreaba nimeni de unge gatu ma-ti ai ma tu atat pamant? Jumate din Romania este a ma-ti?

Babanu spunea...

Inca un latifundiar care nu se satura de pamant. Inghiti-l-ar pamantul cu namul lui cu tot.

Jean de pe langa Craiova spunea...

Vedea-l-as proptit intr-o sula tare in penitenciar, oracaind de durere in fiecare monit. La final sa primeasca un par in cap de la baieti si sa damblageasca definitiv toata viata.