14 decembrie 2010

Locuinţa primarului din Iepureşti atacată cu sticle incendiare

Locuinţa primarului din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, Gheorghe Păunescu, a fost ţinta unui atac cu sticle incendiare. Atacul s-a petrecut în noaptea de 13\14 decembrie în jurul orei 24.
Persoane necunoscute au aruncat sticle incendiare pe terasa casei primarului, terasă construită din lemn, şi sub autoturismul personal.
Din fericire, primarul şi fiul său Adrian Constantin Păunescu au intervenit la timp şi au stins incendiul, fără să se înregistreze pagube materiale.
Fiul primarului din Iepureşti a depus sesizare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.
Primarul Gheorghe Păunescu este la al treilea mandat şi este contestat de către majoritatea oamenilor din comună. Păunescu este acuzat de tot soiul de ilegalităţi şi instaurarea terorii pe raza comunei. De altfel, în timpul alegerilor locale din anul 2008, comuna Iepureşti a fost teatrul unor confruntări între simpatizanţi PDL şi simpatizanţi PSD.
De data aceasta se pare că atacul cu sticle incendiare nu are legătură cu confruntarea politică, ci cu faptul că familia Păunescu a instaurat o stare de tensiune în comună.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai daca cunoscutii mascati de vorbele nebuloase ale dl paunescu(p mic) au zarit in cale o casa mai mare ca a lor, ce-au zis ei in minte? sa arda si casa vecinului ca face umbra la sosea si nu ni se mai vad rotile carutii 19" cromate. D-apoi se mai zvoneste ca simpatizantii curcubeului politic ar fi vrut sa dea foc terasei pentru ca fetisoara bucalata a primarului speria babele in fiece dimineti de-si faceau cruci si se scuipau in san. Oricare ar fi fost motivul mai in gluma mai in serios Gygy cum se autointituleaza la carciuma din sat unde nu da un ban pe bautura sa ales doar cu o grava sperietura si cu un tam-tam nu prea mare ca deh... mai tre' sa-si faca si el campanie. Sa speram ca ochiul virginlent a lui sa nu se deochie. cu drag Ianis

Metaxa spunea...

Ianis, "teroristi" fraieri. Asa se da foc unui conac? Nu degeaba comuna se numeste Iepuresti.
Daca si taranii la 1907 ar fi procedat la fel, se ducea dracu istoria noastra.
Se vede treaba ca lui nenea Gygy i s-a aratat pisica.