1 noiembrie 2009

Un trombon PDL pus şef la Rovinari

De o bucată bună de timp la orice talk-show politic nu lipseşte un personaj agasant până la exasperare. Se numeşte Marcel Hoară şi este cea mai activă trompetă a PDL. Odată invitat în studio enervează pe toată lumea prin asiduitatea cu care îi slujeşte (citeşte "linge peste tot") pe Traian Băsescu şi Emil Boc.
Rar mi-a fost dat să văd un om atât de antipatic. Nu înţelegeam de unde-i vine pofta de lins, de ce este atât de băsescianist, de ce e dispus să crape odată cu PDL. Asta până azi când am citit un articol pe site-ul http://www.inpolitics.ro, intitulat Enervantul Marcel Hoara, rasplatit regeste de PDL: sef la complexul Rovinari.
Guvernul Boc și de la PDL i-au pus pe tavă președinția Consiliului de Administrație a Complexului energetic Rovinari, una dintre găinile cu ouă de aur în domeniul energiei de la noi. Până acum celebra trompetă a fost șef la Agenţia de Dezvoltare a Zonelor Miniere. Citeşte aici continuarea pe INPOLITICS. (...)

3 comentarii:

sandman spunea...

Sper ca dupa alegeri toate hoarele astea sa dispaar din peisaj.

sandman spunea...

Lasa-ne Basescule! (gadget pt blog)
http://www.pesurse.ro/2009/11/imnul-oficial-al-campaniei-electorale-prezideniale.html?lsid=A79A73F620B799E03D7A2D562E5C27E0

Metaxa spunea...

Sandman, să te auda Dumnezeu!