21 februarie 2010

PSD se curăţă în mod natural

Victor Ponta, fără să mişte un deget, doar prin simpla sa prezenţă în fruntea PSD, a declanşat reforma în partid. Poate exagerez spunând "reform", mai nimerit ar fi să spun a demarat mai devreme cu o lună curăţenia de primăvată.
Prin plecarea unor personaje precum Michi Şpagă (Şerban Mihăilescu) sau Baronul de Baltă (Culiţă Tărâţă), altă petardă social-democrată, PSD-ul se curăţă, aşa cum se curăţă grajdul vitelor, cu scârbă. De multe ori curăţenia se face cu scârbă, dar este absolut necesară.
Unde se duc dezertorii din PSD? La un alt dezertor. La Gabriel Oprea, făcătura "independentă" a lui Traian Băsescu, unde, spun ei, vor să construiască un adevărat partid de centru-stânga, alături de... de cine?, de alte petarde comunistoide percum Octav Cosmâncă. Acestora li se vor adăuga foarte curând susţinătorii din campanie a lui Sorin Oprescu. Acolo îi vom găsi pe toţi reşapaţii de prin PSD, PNL sau PRM.
Dacă aş fi în locul lui Victor Ponta aş lăsa uşa deschisă. Mai mult, le-aş da şi un sut în dos acestor lesturi, acestor profitori, acestor ploşniţe.

Niciun comentariu: