21 martie 2010

Un hoţ împuşcat mortal la Grădiştea

Un individ de 24 de ani, cunoscut cu antecedente penale (două condamnări pentru furt), a intrat noaptea trecută in gospodăria unui om din satul Grădiştea, comuna Comana, jud. Giurgiu, pentru a sustrage bunurile. A intrat in casa unui batrân de 79 de ani, cu intenţia de a-l jefui. I-a altoit omului un par in cap. Între cei doi a avut loc o altercaţie, în urma căreia bătrânul, pentru a se apăra, a folosit arma de vânătoare, pentru care avea permis de folosinţă, impuşcându-l mortal pe hoţ. Bătrânul se află acum la Spitalul de Urgenta din Bucureşti sub îngrijire medicala. Are coaste fracturate şi un umăr dislocat.

UPDATE
Hotul se întorcea de la discotecă, însoţit de alţi doi prieteni. Au vazut în curtea omului un scuter şi s-au decis sa-l fure. Prietenii l-au aşteptat la colţul uliţei. Hoţul a intrat in curte, a luat un par, s-a năpustit în casă peste batrân şi l-a lovit cu sălbăticie. A încercat chiar să-l straguleze. Cu ultimele puteri, omul a pus mâna pe armă şi l-a împuşcat. Hoţul a încercat să fugă spre colegii lui, dar nu a apucat sa fugă decât câţiva metri şi a căzut lat.

2 comentarii:

Pepi Mustateanu spunea...

Ce ne facem cu hotii care ne fura din buget ? Pe-aia nu-i mai impusca nimeni. Sau cei care ne fura sperantele si visele. Sau tara...Sa facem din unchiu asta din Gradistea un erou, daca nu mai impusca pe nimeni, macar sa mai sperie cativa!

Metaxa spunea...

Sunt fanul mosului. Daca s-ar gasi vreun supermarket de unde sa cumpar asemenea oameni, mi-as cheltuit toti bani sa-i cumpar. Domnule Mustateanu, ghici ce as face cu ei?