27 aprilie 2010

În sediul PDL Giurgiu intri numai cu acreditare de presă sau laude la purtător

Astăzi s-a inaugurat sediul organizaţii municipale a PDL Giurgiu. Au fost invitaţi să participe la acest eveniment mai multe oficialităţi din PDL. Au răspuns invitaţiei Adriean Videanu şi Anca Boagiu.
După ce s-a tăiat panglica, în noul sediu au fost acceptaţi numai jurnaliştii de la publicaţiile cunoscute ca fiind pe faţă proPDL. Televiziunii Valahia Tv i s-a interzis să filmeze în interior şi să participe la conferinţa de presă de însuşi senatorul (ex-liberal) Cezar Măgureanu, actualmente preşedinte de organizaţie, pe motivul că jurnaliştii de la Valahia Tv nu au acreditare. Explicaţia este o găselniţă pe moment a senatorului pentru că nu s-au lansat invitaţii către presă şi nici nu s-a solicitat vreodată acreditări de presă la conferinţele PDL Giurgiu.
Probabil că astfel ex-liberalul Cezar Măgureanu a dorit să le asigure invitaţilor o conferinţă de presă liniştită unde să se poată exhiba înaltele feţe pedeliste reflecate pe dale de marmură.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Ca sa fiu mai exact: Voua v-a inchis usa, noua ne-a inchis strada, desi manifestatia lor era de trotuar!Eu a treebuit sa ocolesc cu copilul un kilometru si cred ca si altii la fel.
Model cu politisti, ca la Floresti-Stoenesti, la un capat si la celalalt.Nu esti PDL-ist nu treci.
Ba au oprit chiar si pe riverani sa ajunga la casele lor, de a crezut lumea ca sta in Primaverii pe vremea aialalta.Da eu ma gandeam ca e filmul Pistruiatu si-mi aduceam aminte replica pentru "nemti"...
Cred ca bordureanu vroia sa ia masura trotuarelor giurgiuvene si sa stabileasca acolo cu consilierii PDL o noua borduriada si la Giurgiu.Ar fi bine sa dea niste bani si pentru judetul acesta care are bugetul blocat.
si mai am o intrebare ca e tarziu: tanti Nutzi nu mai are chef sa dea prin Giurgiu de cand s-a schimbat seful la municipiul PDL?Ca Boagioaica e de domeniul cand era doamna Boiangiu inspector sef adjunct, adica de altdata... Si domnul Blaga si-a gasit de lucru, fir-ar sa fie!

Joker spunea...

De! Is la Guvernare si ..n are voie sa stie capra pe unde bea caprioara apa de izvoru'minunilor.
Mie, unu(uneori 3)mi se pare ccorect politic, istoric sau socia(na)l, de la comunism la democratie vorbind!
Acu' io !!! Ce sa va fac, daca nu intelegeti!? Micilor caposi politici-eni.
Fiecare are nevoie de meandrele..obisnuintei asa cum fiecare inceput are nevoie de un sfarsit. La biserica cu voi! Toti!
De bine vorbim(...) in orice caz!
PS:
I-mi spunea cineva ieri in masina(mergeam spre bucale)
"De asta suntem crestini, sa Renuntam"
Poftim cultura(la arhitect!)

Joker spunea...

-Ce de agitatie!
-Cred ca amprenta autentica a secolului asta e Apa Plata.., si nu bauturile acidulate, carbo-gazoase.

Unknown spunea...

eu vad ca si altii ca baietii astia seamana cu pestii-pilot care ii arata rechinului pe unde e prada, ca sa mance si ei ce-o ramane: aci exemplu e bordura, iar pestisorii vor biscviti!

Joker spunea...

In orasul debusolatilor..cu Ceas,
prada nu e necesara decat ca rechinii sa devina mai Imbecili si din pacate(sic Ionele), in defavoarea comun-itatii. Asa ca:
-Hai sa intindem hora mare si s-o dam de gard, numai asa de fala ca avem biscviti!!! Iar cacaoa ne-o furnizeaza avocatii rechinilor.
V*am pupat!
Acum ma scuzati, ma duc sa ma pup si eu,zgomotos! Nu de alta dar am niste contracte semnate cu niste vecine si vreau sa l onorez

Metaxa spunea...

@ Joker, a avea Ceas inseamna a fi sau a nu fi busolat? Mu incerca sa raspunzi. Menajeaza-ne.
Pana sa atragi atentia unora ca sunt debusolati, regleaza-ti busola spre lectia de gramatica.
Cu prietenie si fara suparare.
@ Ionele, i-ai vazut cum se gratulau unii pe altii cu tot soiul de apelative pe care le auzi doar in La Famiglia, intre "oameni de onoare"?