1 mai 2010

Şapte dintr-o lovitură (Български кражба)

Şapte turişti români aflaţi în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur din Bulgaria au rămas fără maşini în noaptea de vineri spre sâmbătă. Uunul dintre păgubiţi este primarul localităţii Clejani din judeţul Giurgiu, Florin Nidelea.
După cum se vede, 1 Mai la bulgari se serbează prin hoţie. Primarul Florin Nidelea avea şi el o maşină prăpădita de nişte zeci de mii de euro, că e băiat sărac. Mulţumită manglitorilor bulgari (dacă or fi bulgari şi nu tot români - confraţi de rânge cu Nidelea din Clejani) primarul liberal se va întoarce în România pe jos, ca Badea Cârţan, sau pe calea aerului. Dar să grăbească zborul, că de nu prefectul pedelist abia aşteaptă să-i vacanteze postul, plătindu-i astfel o poliţă pentru declaraţiile făcute la adresa lui cu prilejul inundaţiilor din comuna Clejani.



Update. Maşina primarului Nidelea a fost găsită întreagă şi nevătămată, inclusiv cu actele în ea. Poliţia din Bulgaria i-a făcut primarului din Clejani o economie de 10 000 de euro, recompensa promisă pentru cel ce-i va recupera maşina. Florin Nidelea şi-a retras promisiunea, considerând că poliţiştii şi-au făcut datoria. Om lipsit de obraz, domn primar, se ţigăneşte pentru nişte euro. Ţi-au găsit, mă, maşina? Scoate banii. Şi pune, dracu, mâna şi plăteşte-ţi asigurarea. Ai avut 70 000 de euro şi nu mai ai 2000 de euro? Hai că eşti de groază.

2 comentarii:

my self spunea...

Bulgarii au obrazul patat, Udrea isi freaca mainile ca-i raman turistii in tara, iar edilu jefuit ofera recompensa. Bulgarii tin cu ai lor, noi facem haz de necaz si uite asa m-am decis sa plec cu cortul.

Metaxa spunea...

My Self, am auzit ca si cu cortul e nasol, ca cica vin ursii sa-ti haleasca mancarea. Sau astia sunt guvernantii??