21 aprilie 2010

Valentin Adrian Iliescu - fix nimic

Fostul preşedinte al PDL - Giurgiu, gargaragiul democrato-liberal, fost pe la mai toate partidele până acum, Valentin Adrian Iliescu, ne anunţă prin intermediul unei publicaţii online de sorginte giurgiuvean şi portocalie că s-a decis să plece la Râmnicu Vâlcea, unde să pună umărul la câştigarea alegerilor pentru fotoliul de primar al municipiului Vâlcea, post vacant în urma condamnării fostului primar PDL-ist, acum cetăţean de onoare.
Un alt cetăţean de (dez)onoare politcă se pregăteşte să descindă la Vâlcea, unde declară ca se înhamă la treabă să facă fapte de vitejie nemăivăzute, nemaiauzite.
Masă frumoasă, linişte, că vorbeşte exul pedeleului de la Giurgiu.

"Cred ca am facut in douazeci de ani de politica multe lucruri foarte bune si la Bucuresti si la Bistrita Nasaud si la Giurgiu. Dupa ce am plecat multi m-au regretat. Am dorinta sincera sa fac si la Valcea performanta politica. Cu Partidul Democrat Liberal si cu Guvernul Emil Boc din care fac parte. Obiectivul meu de baza este sa aduc cat mai multi bani pentru judet. Pentru dezvoltare si modernizare.".
Gargaragiul nu s edezminte. A plecat de la Giurgiu cu codiţa cam între picioare de mai bine de doi ani şi nu s-a schimbat cu nimic. Vorbă multă, treabă ioc.
Cale bătută la Vâlcea, domnule VAI, unde vei face ce (v)ai făcut şi la Giurgiu. Adică fix nimic.

Niciun comentariu: