18 aprilie 2010

Mister KO nu se dezminte

Boxerul roman Lucian Bute l-a trimis in Walhalla pe Edison Miranda inca din repriza a III-a a meciului care a avut loc astazi dimineata.
Prima repriza a fost de tatonare, acordată lui Bute. Repriza a doua l-a avut tot pe Lucian Bute în prim plan, aplicându-i câteva pistoane columbianului şi alergându-l prin ring. Repriza a treia a adus şi sfârşitul meciului. Columbianul a încasat câteva lovituri în zona ficatului. Ca să-şi tragă un pic sufletul a început să facă pe clovnul, invitându-l pe Lucian să-l loveasca în plex, insinuând că a fost lovit sub centură.
Lucian Bute şi-a văzut de treabă, tocându-l mai departe cu lovituri. După încă o rundă de clovnerii, columbianului Edison Miranda i s-a stins lumina cu un upercut ca la carte. Columbianul s-a scurs pe lângă românul Bute şi a făcut cunoştinţă cu podeaua, Aşa s-a scris istoria. Lucian Bute îşi păstreaza titlul de compion mondial la finalul celei de a 6-a întîlniri pentru titlu, versiunea IBF,categoria super-mijlocie, titlu obţinut în anul 2007.

5 comentarii:

Pepi Mustateanu spunea...

Stim noi sa ne apreciem valorile?

Metaxa spunea...

Piono, mai are rost sa dau raspunsul?

dorel103 spunea...

Ciocul mic... ca "ei" sunt la putere... deci "ei" ne spun ce trebuie apreciat si ce nu....

Metaxa spunea...

Bun ar fi un Bute la casa omului. Sa le aplice, cui stim noi, cate un upercut marca Bute.

Unknown spunea...

Toata stima pentru Bute, care la noi acasa ar fi fost body guardul vreunui cioban. Om cu scaun la cap a mers in tara in care este respectat. De la distanta si noi il iubim. Eu un pic mai mult, fiindca se trage din natia de sportivi de la Pechea...