11 mai 2010

În spatele uşilor închise/ Ora de dirigenție

Traian Băsescu şi-a adunat clasa, elevii, copiii ca să le tragă o mamă de discurs. I-a adunat pe toţi pedeliştii cu stare şi putirinţă să le frece ridichia, atrăgându-le atenţia că-i paşte apocalipsa după mama ei de reformă dacă o proptesc în gard. În rezumat le-a spus cam aşa: Dacă iese bine, e bine pentru noi şi ai noştri. Dacă iese prost este, nasol pentru restul. Ai înţeles Videne, că văd că te uiţi la mine ca boul la bordură? Boc, scoate degetul din nas. Elena nu te mai farda. Sa rămâi după ore la meditaţie. Bercene, nu mai copia. Blaga si Flutur, ştergeţi tabla şi schimbaţi apa la flori. Şi cu asta, gata ora de diringenţie. Ştiţi ce aveţi de făcut fiecare. Hai, cu toţii în cor: "Pe ei, pe ei, pe mama lor!"

2 comentarii:

my self spunea...

Am urmarit si eu discursul"din spatele usilor inchise". Cat de naiv sa fiu sa cred ca inregistrare s-a facut fara voia lor? Chiar crezi ca Basescu le vorbeste atat de oficil "elevilor" sai? Eu nu cred o iota.

Metaxa spunea...

Eu sunt naiv si cred. Sunt vesel, naiv si diletant. Spun asta ca sa le fac o placere in sange preacurvitului de la Cotroceni si limbricilor protocalii ce i-au iesit din cur si s-au cocotat in functii de conducere. Inregistrarea a fost facut tot de serviciile de care s-a folosit Udrea.