12 mai 2010

Pregătiţi elicopetrul!


Eu zic ca a sunat ceasul actualei formule de guvernare, care s-a arătat a lucra în full în dezinteresul poporului român. De la declanşarea mişcărilor sociale, căpuşele portocalii parcă au intrat în pământ. Elenei Udrea nu-i mai arde de turism cu calul între picioare. Lui Radu Berceanu nu-i mai place nici asfaltul. Videanu şi-a înţepenit uşa cu borduri. Emil Boc se strecoară pe sub uşa lui Băsescu să nu producă panică. Este începutul sfârşitului. Se anunţă o luuuuungă vară fierbinte. Bastarzii au intrat în sevraj.
Ce au făcut astăzi pensionarii a fost joc de gleznă pe lângă ce urmează să se întâmple în acest sfârşit de săptămână şi în săptămâna viitoare. Organele abilitate să apere instituţiile statului vor fi fie insuficiente numeric, fie vor pactiza, tacit, cu protestanţii, arătându-se coleşite sau depăşite de situaţie. Nu-l vad pe jandarmul dispus să-şi rişte pielea cu dragă inimă pentru un individ ca Traian Băsescu. Poate doar mascaţii sau trupele de intervenţie rapidă să mai facă ceva.
Cu pensionarii au scăpat uşor. Probabil tot aşa vor scăpa cu studenţii şi cu profesorii, dar ce te faci când în piaţă vor veni şomerii, cu cei ieşiţi din şomaj şi care nu şi-au găsit un loc de muncă, că aştia nu mai au nimic de pierdut şi sunt mai greu de controlat. Pregătiţi un elicopter.

2 comentarii:

sandman spunea...

Si mie mi se pare ca miroase a Tirgoviste pe la Cotroceni. Da' stii ceva?
Sa iasa in strada jumatea aia care l-a votat. Si diaspora. :D

Metaxa spunea...

Ha ha ha. Sa iasa. Sunt invitatii nostri!