13 mai 2010

Ultima şpagă

Programul "Ultima Şpagă" este o manifestare a cetăţenilor liberi prin care îşi exprima dezaprobarea faţă de incompetenţa, corupţia şi cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Băsescu. Prin această acţiune le oferim guvernanţilor ultima şpagă şi ăi poftim să ne părăsească.

Ultima Şpagă! Am primit iniţiativa aceasta pe e-mail şi mi se pare interesant de ştiut punctul dumneavoastră de vedere!

AJUNGE!

Îi invităm pe toţi cetăţenii liberi ai ţării acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 să depună o monedă de 10 bani pe trotuarul din faţa clădirii Guvernului României şi a Prefecturilor judeţene. Haideţi să le dam ultima şpagă şi apoi să ne lase în pace!
Rugăm pe toţi cei care împărtăşesc aceste credinţe ale noastre să se alăture demersului nostru. Rugăm mass-media, partidele politice, organizaţiile civice şi sindicale să se alăture demersului nostru.
E timpul ca acest guvern să plece împreună cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mămăliga nu mai trebuie să explodeze încă o dată.

(Restul mesajului îl puteţi citi AICI)
Precizare. Din păcate pe data de 28 mai nu voi putea fi in faţa Prefecturii Giurgiu pentru ca am un randez-vous cu un domn in halat alb. Dar voi face de aşa natură încât zilele acestea mă voi duce şi-mi voi da ultima şapga. Moneda mea va aştepta liniştită pe scările Prefecturii Giurgiu celelalte monede. Veniţi cu şpaga voastră. Să nu se simtă stingheră şpaga mea.

2 comentarii:

sandman spunea...

Trimite-le cu ramburs. Sau prin banca. :))

Metaxa spunea...

Nu, frate, ma duc personal si o pun la temelia Prefecturii. O ingrop acolo.