14 iunie 2010

Scumpul meu loc de parcare

În Bucureşti taxele pe anul 2010 pentru parcarea autoturismelor la reşedinţă sunt la nivelul anului 2009. Bucureştenii plăteasc în 2010 taxele de parcare pentru locurile de reşedinţă la nivelul celor de anul trecut, între 40 şi 75 lei pe an, în funcţie de sector şi zona de locuit.
Buuuun!
Acum să ne retragem strategic la malul Dunării la Giurgiu. Taxele de parcare sunt de 400 lei. Nu-i cam mult, băiiii, lotrilor de la Administraţia Domeniului Public. Şi pentru ce se iau aceşti bani că de amenajat nu s-a amenajat nimic, de protejat nu s-a protejat nimic. Se ceartă giurgiuvenii pe locuri de parcare ca ţaţale în târg. Fiecare-şi aplică legea lui, pe principiul cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare.

2 comentarii:

Pepi Mustateanu spunea...

Si pe foametea asta numai de platit parcarea nu ne mai arde!

Sictireli spunea...

Pepi, treaba sta asa: daca vrei sa fii sigur de parcare in fata casei, platesti. Bun, am inteles ideea. Dar de ce, nene, atat de mult pentru nimic?? Pe ce se duc aceste sute si sute de milioane de lei, ca parcari noi nu s-au facut. Despre proiectul parcarilor supra si subterane sa nu mai vorbim.
Oare unde mi-am pus furca si toporuş???