24 septembrie 2010

Poliţişti la curtea lui Zeus



24.09.2010, oea 13.30. Protestatarii au ajuns la porţile Palatului Cotroceni. Aici s-a scandat : "La puşcărie!" şi "Băsescu ţara nu-i a ta!". Poliţiştii protestatari au aruncat în curtea Cotroceni cu şepci, PET-uri şi lumânări. Până la ora 14.00 nu s-au înregistrat incidente. Circa 400 de jandarmi au păzit porţile palatului. Forţele de ordine s-au solidarizat cu demonstranţii. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei consideră că protestul poliţiştilor este legal şi justificat şi sunt decişi să-i protejeze.
Deşi siguranţa naţională este pusă sub semnul întrebării, Traian Băsescu nu se află în Palatul Cotroceni. De asemenea nici primul ministru nu se află în Capitală.

5 comentarii:

sandman spunea...

Si nea' Nicu se plimba prin Iran si se facea ca nu vede ce se intimpla in Timisoara. Negarea nu inseamna rezolvarea problemei.

Anonim spunea...

Javra ordinara nu va iesi afara cu una cu doua. Se lasa rugata.

Spirt si gaz lampant spunea...

Nu cu caschete trebuia sa arunce, ci cu molotoave.

cetateanul spunea...

Traian Basescu habar nu are de lege! este imposibil sa renunte la coloana oficiala, ptr ca, in sensul ord 195/2002, coloana oficiala nu reprezinta doar 3 politisti care premerg masina demnitarului, ci e un ansamblu de politisti de la ordine publica, 0962, pompieri,etc, a caror treaba e sa goleasca traseele prezidentiale. altfel, tr base risca sa stea la semafor, portiera in portiera cu unul caruia tocmai ia fost taiat salriul. si nu prea cred ca are chef.

Metaxa spunea...

Cetatene, ce ar fi rau in a sta protiera in portiera cu unul caruia i s-a retezat salariu? :) Asa ar pricepe si Nepretuitul cum sta treaba cu baia de multime. Participantii la trafic (nu cel cu care ne-a obisnuit camarila lui Basescu) i-ar arata totala dragoste, sarindu-i la gat.