7 octombrie 2010

Traian Băsescu retrimite legea pensiilor la reexaminare în Parlament

Ca să nu-şi lase acoliţii cu curul gol, după ce au fost prinşi măsluind votul la legea pensiilor cu o nesimţire greu de imaginat, TRAIAN BĂSESCU a decis să retrimită legea pensiilor spre examinare în Parlament, dar nu pentru că s-a votat fără cvorum, ci pentru că: "Sunt un susţinător fără rezerve al egalităţii de şanse dintre femei şi bărbaţi, dar şi al egalităţii de tratament nu pot să nu analizez realităţile socio-economice, şi să constat că femeile au o situaţie mult mai grea decât bărbaţii", a spus, astăzi, Băsescu, cerând parlamentului să reducă vârsta de pensionare pentru femei la 63 de ani.
Manevra lui Traian Băsescu este o diversiune şi nimic altceva. A retrimis legea în Parlament pentru reexaminare ca să-şi scape pielea. Băsescu a simţit că se află pe teren minat şi a făcut un pas lateral pentru a nu primi în plin glonţul. Astfel s-a spălat pe mâni. Despre frauda din parlament niciun cuvânt. A găsit doar o chichită. S-a arătat ingrijorat de soarta femeilor, deşi în 21 septembrie a declarat în Parlament că este în favoarea egalităţii între femei şi bărbaţi privind vârsat de pensionare, aducând ca argument şi tendinţa europeană, fără a ţine cont de realităţile româneşti. Acum, dintr-o dată se arată îngrijorat.
Declaraţia lui Ponta făcută imediat după decizia lui Băsescu, şi anume că salută decizia lui Băsescu şi că avem de-a face cu un gest de normalitate, plus faptul că Ioan Predescu a fost PSD mă pune pe gânduri. Simt ca la mijloc este loc de o trădare.

Un comentariu:

Jean de pe langa Craiova spunea...

S-a scos javra ordinara!