13 octombrie 2009

Doi liberali giurgiuveni au pactizat cu "duşmanul", neprezentându-se la vot în Parlamentul României

Cinci perlamentari liberali au trădat partidul şi au fost eliminaţi. Între aceştia sunt şi doi demnitari din Giurgiu.
Deputatul de Giurgiu Dan Păsat şi senatorul giurgiuvean Cezar Măgureanu au absentat de la votul Moţiunii în Parlament. PNL a iniţiat moţiunea, cei doi au semnat-o, dar nu s-au prezentat la vot, punând astfel în pericol succesul acţiunii, care sta în câteva voturi. Este o trădare, o pactizare cu duşmanul, spune Ioan Ghişe. Ca atare, conducerea PNL a propus să-i dea afară din partid pe cei doi demnitari giurgiuveni pentru că au încălcat disciplina de partid.
Adevărul despre cei doi demnitari giurgiuveni este următorul. Senatorul de Giurgiu, Cezar Măgureanu a cohetat totdeauna cu PD. A intenţionat chiar să-l aibă naş la nunta fiicei sale pe Adrean Videanu. Însuşi Cezar Măgureanu a lăsat deseori să se înţeleagă faptul că ia în calcul o eventuală ofertă venită de la PDL.
La rândul său, deputatul Dan Păsat, dator vândut cămătarilor după alegerile parlamentare, a preferat să plece din ţară în ziua votului. Pe surse am auzit că lui Dan Păsat i s-au oferit 200 000 de euro ca să nu se prezinte la Parlament şi să treacă la PDL.
În dimineaţa zilei de 13 octombrie 2009 preşedintele PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, l-a contactat telefonic şi l-a întrebat dacă va fi prezent la lucrările Parlamentului pentru a vota Moţiunea de Cenzură, aşa cum i-a promis fostului deputat Dragoş Ujeniuc, cel ce l-a adus cu sine in PNL.
Dan Păsat a motivat că nu va fi în Parlament deoarece se află în vamă, pregătit să iasă din ţară pentru a se duce în Austria, unde soţia sa va urma un tratament medical. Cu o zi în urmă, Dan Păsat a promis că se va prezenta la urne în Parlament, după care va pleca în Austria. Între timp, probabil, a apărut satana care l-a decis să accepte oferta PDL. În felul acesta işi va achita miliardele de lei pe care le are ca datorie la arhicunoscutul interlop BUTOANE din Giurgiu.
Nu avem deocamdată indicii că şi senatorul Măgureanu ar fi primit vreo sumă de bani pentru non combatul său.
După eliminarea deputatului Mădălin Voicu din PSD şi a celor doi demnitari liberali, judeţul Giurgiu va miza în Parlamentul României doar pe un deputat PDL, un deputat PNL şi un senator PNL. Ceilalţi 2 deputaţi şi un liberal vor fi, probabil independenţi. Oricum, cu ei sau fără ei, Giurgiu nu a pierdut şi nu a câştigat nimic. Activitatea lor în Parlament, în interesul judeţului Giurgiu a fost foarte aproape de ZERO.

Niciun comentariu: