14 octombrie 2009

IATĂ DOVEZILE


Preluare de pe blogul
http://sictireli.wordpress.com/

Am promis că voi publica dovezile cu privire la faptul că a existat "turism electoral", că au fost oameni care au votat multiplu. Iată dovezile pe care le am în acest moment. (vezi foto)


Cu puţină atenţie vom sesiza că numai într-o secţie de vot în municipiul Giurgiu s-au perindat peste 100 de "turişti". Mulţi sunt din comunele din judeţul Giurgiu şi suficienţi din alte localităţi din afara judeţului, oameni care nu au văzut în viaţa lor municipiul Giurgiu. Şi nici nu ar fi gândit că-l vor vizita, dacă nu ar fi fost aduşi cu autobuzele la Giurgiu. Dacă voi avea şi alte documente relevante, le voi pune la dispoziţia dumneavoastră. Una peste alta, iata ca noi am reuşit să avem la dispoziţie listele cu "turiştii electorali". Nu şi fostul ministru de Interne, Dan Nica, cel care ne spunea că nu poate declanşa anchetele pentru că nu are aceste liste. Vă garantez că nu am folosit Photoshop-ul pentru vreun trucaj.

În cadrul conferinţei de presă susţinută zilele trevute, noul prefectul de Giurgiu, Noruţ Stănişteanu (PDL), trecea în revistă acţiunile întreprinse de către angajaţii instituţiei pe care o coordonează pentru organizarea alegerilor prezidenţiale. Prefectul informa presa locală cu privire la faptul că s-au solicitat 50 000 de buletine de vot ce vor fi distribuite în cele 55 secţii speciale, destinate "turiştilor". Ceea ce înseamnă o medie de circa 909 buletine pe secţie! Cum s-a ajuns la suma de 50 000 de buletine de vot? Simplu, a declarat Stănişteanu, s-a ţinut cont de faptul că la precedentele alegeri în judeţul Giurgiu s-au înregistrat peste 17 500 "turişti". Şi ca să nu fin cumva descoperiţi, s-a suplimentat numărul de buletine. Hai că e de tot hazul. Parcă-l şi aud pe Băsescu hăhăind. Cât de idioţi să fim să credem în varianta asta? Dar cum s-a ajuns la acest exod electoral, la această furie turistică în judeţul nostru, Stănişteanu nu ne-a spus.

Niciun comentariu: