21 iulie 2010

PDL Giurgiu la un pas de atomizare

PDL Giurgiu se pregăteşte să-şi aleagă preşedintele de filială. Evenimentul va avea loc mâine, dar se anunţă a fi unul cu strigături. De aceea presa locală nu are acces la lucrările care, susţin sursele noastre, s-ar ţine nu în municipiul Giurgiu, cum ar fi fost firesc, ci în comuna Ghimpaţi, acolo unde primar este un susţinător al lui Bogdan Cantaragiu, actualul preşedinte de filială.
De mai multă vreme în sânul PDL Giurgiu mocnea un puisor de scandal. Totul a pornit de la dorinţa lui Cantaragiu de a-şi subordona întreaga filială, de a-i avea sub papuc pe toţi liderii importanţi ai PDL Giurgiu. Aceştia s-au arătat nemulţumiţi de maniera în care Bogdan Cantaragiu conduce destinele PDL Giurgiu şi au făcut front comun. Ca atare vor lipsi de la alegerile pentru preşedintele BPJ al PDL Giurgiu. Râca dintre pedelişti are în straturile inferioare lupta pentru ciolan, pentru infuenţă şi accederea la resurse şi nicidecum interesul judeţului.
Vârful de lance este primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, secondat de deputatul Dan Păsat şi primarul din comuna Comana, Aurel Enache, fost cândva în graţiile lui Bogdan Cantaragiu, acum eliminat din joc. Între răzvrătiţi îi găsim pe senatorul Cezar Măgureanu şi deputatul Victor Boiangiu.
Cu toate acestea, forţând lucrurile până la limită, Bogdan Cantaragiu a convocat BPJ, cu riscul de a fi în sala doar el şi vreo câţiva ciraci. Nu contează chestia asta când vorbim de PDL în general şi de PDL Giurgiu în special, pentru că este de notorietate faptul ca în filiala Giurgiu a PDL a tunat şi i-a adunat. Foarte mulţi lideri sunt proveniţi din alte structuri de partid. În special de la PSD. Acumularile cantitative nu au dus la salturi calitative. Din contră, filiala este la un pas de atomizare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bine ar fi de s-ar atomiza peste tot nu numai la Giurgiu