18 iulie 2010

Blogul lui Adrian

Adrian Popescu este liderul filialei Giurgiu a PSD. Omul ne asigură că a intrat în politică la un an după ce şi-a sărbătorit majoratul. La câţiva ani a ajuns, de ce n-aş fi sincer să spun, suspect de iute, în opinia mea, până în vârful ierahiei judeţene a PSD Giurgiu. Unii comentează că aici ar fi pus un umăr sănătos Marean Vanghelie, care l-a avut ca subaltern pe Popescu la sectorul 5 din Bucureşti, şef peste pieţe.
De fapt, ce doream să vă anunţ. Tânărul om politic, recent ales în funcţia de preşedinte de filială, devansându-i pe Tudorel Ţone (la 8 voturi) şi Nicu Bădălău (la pas), şi-a tras blog. Adresa este http://adrian-popescu-giurgiu.blogspot.com/.

Am dorit să aduc în atenţia dumneavoastră acest blog nu pentru că ar fi cine şti ce minunăţie de bolg (încă o platformă pesedistă), dar, vreau - nu vreau, Adrian Popescu şi-a legat destinul de judeţul, unde-mi consum şi eu existenţa, aşa că am să-l încadrez la bloguri giurgiuvene.
Este şi acesta un mod de a intra în contact cu cetăţenii, deşi, spun eu, mult mai eficient ar fi să se întâlnească periodic cu jurnaliştii locali cărora să le împărtăşească din ideile, aspiraţiile, proiectele şi acţiunile sale legate de judeţul Giurgiu. Adrian Popescu este liderul PSD Giurgiu de câţiva ani. În tot acest timp s-a întâlnit cu ziariştii doar sporadic. În media giurgiuveană PSD şi PDL nu există. Cele două filiale nu au fost capabile să aibă o relaţie normală cu presa. Dacă la PDL înţeleg de ce există o asemenea reticenţă, în privinţa PSD am o singură explicaţie: Adrian Popescu fie nu are habar cu ce se haleşte politica, fie nu are niciun mesaj de transmis. Altfel, în situaţia în care se află filiala Giurgiu a PSD, aproape în comă, este imperios necesară dezvoltarea unei realţii strânse cu media.

2 comentarii:

adrian popescu spunea...

cred ca dati o interpretare gresita acestei "lipse de dialog" cu presa... ne vom intalni si poate veti afla mai multe despre asta... oricum va multumesc pentru interesul manifestat

Metaxa spunea...

Astept intalnirea. Sper sa pot fi prezent. Daca este undeva dupa septembrie, ar fi bine. Pana atunci, independent de vointa mea, nu as putea fi prezent. Dar asta are mai putina importanta. Important este ca PSD si presa din Giurgiu sa aiba o relatie fireasca.