25 mai 2009

(An)Alfabetul Piedone

Prefectul de Argeş îl va înştiinţa pe primarul sectorului 4 din Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, că va trebui să preda carnetul de şofer profesionist în 5 zile de la primirea adresei.
Decizia a survenit în urma unor suspiciuni legate de modul în care Piedone şi-a obţinut carnetul de şofer profesionist. În data de 27.09.2007 actualul primar al sectorului 4 şi-a făcut mutaţie pe raza comunei Priboieni, jud. Arges. Proprietarul casei din Priboieni, nr. 81, este Ion Frunzescu, 61 de ani, un fost bucureştean din sectorul 2. Întrebat dacă îl cunoaşte personal pe Piedone şi dacă l-a luat în spaţiu, Ion Frunzescu a declarat: „Îl ştiu de la televizor, dar nu-l cunosc personal. Nu am semnat nici un act prin care să-l iau în spaţiu. Cred că e o şmecherie“.
Şi prefectul de Argeş, Marcel Proca, declară că obţinerea vizei de flotant nu s-a făcut în condiţiile impuse de lege. Prefectul va solicitat instanţei suspendarea carnetului obţinut în mod suspect de edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Dacă va dovedi că flotantul lui Piedone e cu defectu, pe cale de consecinţă Piedone va deveni PIETONE. Dar, chintalicul primar nu se lasă (uşor) deposedat de carnetul obţinut cu sudoarea unei afaceri oneroase şi a decis să atace în instanţă decizia prefectului, el considerând că sute de mii de români au procedat în felul acesta. Adică, mai pe româneşte, au parcurs alfabetul de conducere pe drumuri publice într-o zi.

Ascultaţi-l şi cruciţi-vă. Ăsta ne ia de fraieri. Crede că suntem o naţiune de tâmpiţi.


Niciun comentariu: