29 mai 2009

Pedeliştii culeg cu power, flower de pe buzele Elenei

Rar mi-a fost dat să văd o solidaritate de partid mai strong ca la PDL. Beton armat. Dai cu rachete sol-sol şi nu se fisurează.

Nu s-a tăvălit bine EBA prin iarba ce nu produce dependenţă, ci doar un soi de aiureală, că s-au găsit nişte gurişti portocalii să-i distileze intenţiile şi prostiile.
Unul dintre aceştia este Costică Canachiu, membru marcant al PDL, membru al Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţional, în Parlamentul României. În opinia acestui domn, tâmpenia scoasă pe cioc de EBA este doar o chestiune de teribilism, ce ne aminteşte de mişcarea Flower-Power. Care, în paranteză fie spus, a avut rostul ei în perioada respectivă.
Florile de marijuana, ce i-au înflorit Ebei pe buze la emisiunea lui Ciutacu, au fost adunate, petală cu petală de Canachiu, care, a dorit să facă o distincţie între lupta antidrog şi diminuarea consumului de droguri prin dezbateri publice şi, de ce nu, prin declaraţii de genul celor făcute de inconştienta candidată. Băi, nene, ai boala lui Calache!!!
Membrii Agenţiei de Luptă Antidrog (ALA) ar trebui să se autosesizeze şi să-i pună EBEI câteva întrebări incomode. De exemplu, să o întrebe unde se cultivă marijuana, ce inflorescenţă are, care este prioada optimă de cules, ce efecte are consumul de marijuana asupra sistemului nervos central al economiei româneşti, ce flower-power-ul mă-si a vrut să spună cu legalizarea marijuanei?
În loc să intre în pământ de ruşine, micuţa se duce în vizită la o grădiniţă din Ploieşti, unde le citeşte copiilor un fragment din, normal!, Albă ca Zăpada... care îţi dă aaariiiipi. Apoi se întâlneşte cu nişte adolescenţi, cu nişte studenţi. Pe adolescenţi îi îmvaţă cum să răsucească foiţa la ţigară, iar pe studenţi cum să o frece între degete.
Traian Băsescu, recent miruit la Athos, la revenirea la cele lumeşti în Alba Iulia, pentru o bălăceală de mulţime, ar trebui să ne spună dacă este de acord să o vadă pe fii-sa cu barza în cioc, trăgând cu poftă.

Niciun comentariu: