2 octombrie 2009

Primarul comunei Iepureşti/ Pumnii mei minte nu are...

Primarul comunei Iepureşti Gheorghe Păunescu s-a încăierat cu viceprimarul Dumitru Crăciun. Miza scandalului constituind-o postul de viceprimar, pe care Gheorghe Păunescu vrea să i-l ofere cadou nepotului său.
Vineri, 02. oct. 2008, când Dumitru Crăciun s-a întors la primărie, i s-a interzis să intre în sediu de către primar şi gaşca lui. Schimbul de replici a degenerat într-un scandal. Primarul şi haidamacii lui l-au luat la pumni şi picioare în cur pe viceprimar şi l-au aruncat în stradă, unde au intervenit sătenii şi i-au despărţit.
Atitudinea primarului Păunescu nu este de mirare. Comuna este deja sub controlul clanului Păunescu. Fiul cel mic al primarului a fost numit director la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, deşi, după ştiinţa mea, individul, poreclit "Pokemon", nu avea ce căuta în această funcţie din pricină de Intelligence Quotient (IQ), unde şi-a făcut de cap, trimiţând controale pe capul adversarilor politici. Acum loaza a rămas fară slujbă şi plânge pe umărul tăticului. Mă mir că tac-xu nu-i oferă scaunul de viceprimar, că la cât de fraier este, numai în familie se acceptă deficienţele la vedere.


REALITATEA.NET - Primarul şi viceprimarul din comuna Iepureşti s-au bătut

Niciun comentariu: