2 octombrie 2009

Uitare senatorială

După cum se ştie, prin plecarea Partidului Social Democrat de la Guvernare, PDL a decis înlocuirea tuturor prefecţilor propuşi de acest partid. La Giurgiu, în prezenţa secretarului de stat Valentin Adrian Iliescu, a fost numit în fucţie subprefectul PDL (fost prefect PNL în legislaţia trecută!), Noruţ Sergiu Stănişteanu.
Senatorul giurgiuvean Vasile Mustăţea (PNL), fost prefect de Giurgiu pentru câteva luni în anul 2008, se întreba şi ne întreba, cum este posibil ca PDL să-i schimbe peste noapte pe prefecţii, fie ei chiar de la PSD, atâta vreme cât sunt Înalţi Funcţionari Publici numiţi pe funcţii în urma susţinerii unor examene. Mai pe direct spus, domnul senator se întreba ce are sula cu prefectura, pentru că prefecţii sunt apolitici. Hai, nu mai spune, domn senatorex! Chiar vreţi să vă credem?
Îi răspund la întrebare imediat domnului senator liberal cum a fost posibilă schimbarea peste noapte a unui înalt funcţionar public. A fost schimbat aplicându-se aceleaşi metode ca şi în cazul dumneavoastră, când, tot prin Hotărâre de Guvern, semnată atunci de Călin Popescu Tăriceanu, l-aţi înlocuit în funcţie pe Noruţ Sergiu Stănişteanu. Fără ca acesta să-şi fi dorit acest lucru. A fost o comandă politică executată la ţanc şi fără comentarii. De ce suntem ipocriţi, domnule senator?

Niciun comentariu: